En glad gjeng med et godt arbeidsmiljø.

Stilling ledig: Tilkallingsvikar som Sjåfør klasse B(E) / Produksjonsarbeider

Kan du tenke deg å jobbe som både sjåfør av varebil og som produksjonsmedarbeider i et toppmoderne vaskeri? Vi har nå ledig vikariat hos oss med mulighet for fast ansettelse.

Vaskeri med lang fartstid
Rentx AS holder til på Moane Industriområde i Kongsberg, og har drevet tekstilutleie med eget vaskeri siden 2000. Virksomheten har 15 ansatte, og leverer tøy til helseforetak, hoteller, store og små overnattingsbedrifter, restauranter, og næringslivet generelt. Vareutvalget er sengetøy, duker, arbeidstøy, matter, og mopper. Rentx er sertifisert hos Svanen, Miljøfyrtårn og NVK.

Søker allsidig og fleksibel vikar
Vi søker etter deg som kan tenke deg å jobbe som vikar, både som sjåfør på varebil og som produksjonsarbeider i vaskeri. Rask tiltredelse er en fordel.


Sjåfør

Som sjåfør vil du distribuere varer på faste ruter i Vestfold, Telemark og Viken. Du kjører firmabil med reklame og vil være vårt ansikt utad, det betyr at du må være serviceinnstilt og ha kundefokus. Du må kunne kommunisere på norsk. Det er en fysisk krevende jobb, og det blir noen løft. Jobben krever at du er selvstendig, pliktoppfyllende og nøyaktig.

Produksjonsmedarbeider
Som produksjonsarbeider går oppgaven ut på håndtering av tekstiler for utleie til hoteller, helseinstitusjoner og industri. Produksjonen er i stor grad digitalisert. Du vil betjene både maskiner og digitalt utstyr. Det vil bli gitt opplæring på de enkelte arbeidsstasjonene. Du må trives med rutineoppgaver og høyt tempo. I produksjonen blir du en del av et team, du må kunne samarbeide og bidra til et hyggelig arbeidsmiljø.

Dette kan vi tilby deg

  • Trivelig arbeidsmiljø i nye lokaler
  • Raus og rimelig lunsjbuffé
  • Moderne produksjonslinje
  • Mulighet for fast ansettelse.

Høres dette spennende ut og tror du denne stillingen kunne passe deg? Skriv en kort introduksjon av deg selv. Hvorfor ønsker nettopp du denne jobben?

Spørsmål og søknad sendes på epost til hans@rentx.no senest 15. februar. Intervjuer tas løpende.