Svanemerket: – Viktig for Rentx, kundene og for miljøet

Svanemerket er en miljøsertifisering som skal gjøre det enklere for forbrukere å velge et miljøvennlig alternativ. Vi kan stolt fortelle at Rentx nå har blitt Svanemerket.

-Når du velger Rentx så skal du som kunde være trygg på at vi hele tiden arbeider for et mer miljøvennlig produkt, forteller daglig leder i Rentx, Hans Richard Andersen.

Svanemerket har blitt en velkjent merkeordning for de som ønsker å velge et mer miljøvennlig alternativ. Et svanemerket vaskeri har lavt energiforbruk, effektiv transport og oppfyller krav til både mengde og type rengjøringskjemikalier.

Nordisk miljøsertifisering

-Rentx har lenge vært sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift. Sånn sett så hadde vi allerede oppfylt flere av de viktigste punktene til Svanemerkingen. Likevel var vi nødt til å gå gjennom vannforbruk, kjemi, rutiner og dokumentasjon for å kvalifisere oss til sertifiseringen. Utleie av tekstiler er et miljøvennlig alternativ til å eie egne tekstiler eller å bruke engangsartikler, vi må forsøke å nærme oss en sirkulær modell, forklarer Andersen.