Storfornøyd med Rentx: Hotelldirektør Christer L. Sørensen (t.v.) og husøkonom Randi Sevland ved Thon Hotell Høyers.

Thon Hotell Høyers: -Rentx leverer på alle punkter

Telemarks eldste hotell har de siste fire årene benyttet seg av Rentx som leverandør av tekstiler til hotellet. Nå skal hotellet bli nytt innvendig.

Lange tradisjoner med hotelldrift
På dagens hotelltomt har det vært hotelldrift helt siden 1852, noe som gjør Thon Hotell Høyers til Telemarks eldste hotell. Hotellet er et fullservice hotell med 101 hotellrom, egen restaurant og konferanseavdeling.

─ Her har det vært drift i 169 år og dagens bygningsmasse er 127 år gammel. 2021 vil bli brukt på en storstilt totalrenovering av hotellet. Vi har nå begynt arbeidet i de to øverste etasjene og kommer til å arbeide oss gradvis nedover i etasjene, forklarer Hotelldirektør Christer L. Sørensen.