Bretter sengetøy: Hotelldirektør Geir-Aage Tveito (t.v.) er godt fornøyd med Rentx som leverandør av vaskeritjenester til Gyldenløve Hotell, her sammen med daglig leder i Rentx Hans Richard Andersen. (t.h.)

– Rentx konkurrerer på pris, kvalitet og leveringsdyktighet.

Geir-Aage Tveito har vært hotelldirektør ved Best Western Plus Gyldenløve Hotell på Kongsberg siden 1990. De siste 8 årene har Rentx vært stolt totalleverandør av vaskeritjenester til hotellet.

− Som de fleste andre kjedehoteller ble vi en periode tvunget til å benytte oss av kjedeavtalen på vaskeritjenester, men vi stod på for å få til et unntak fra dette fordi vi ønsket å bruke lokal leverandør. Når Rentx klarte å konkurrere på pris, og de har en mye bedre kvalitet og leveringsdyktighet, så var valget enkelt forteller Tveito.

Fleksibilitet, service og leveringsdyktighet
Gyldenløve er storfornøyd med samarbeidet de har med Rentx. Geir-Aage forteller at de tilbyr en service og en fleksibilitet som ikke kan matches av andre vaskerier.

− Det er aldri vanskelig å ta en telefon til Hans Richard i Rentx for å spørre om noe som er utenfor den vanlige leveringen, noe de hjelper oss villig med, sier direktøren.

Et hotell vil alltid tilstrebe å ha størst mulig belegg på sengeplassene gjennom et helt år, og det hender at noe uforutsett kan dukke opp som gjør at vi trenger fleksibilitet på levering f.eks.

−At våre underleverandører klarer å tilpasse seg, og være fleksible i henhold til driften gjennom sesongen er alfa og omega for oss. I tillegg så forsøker vi å benytte oss av lokale leverandører så langt det er mulig, forteller Geir-Aage.