Mann og- konebedriften Langeby Camping: Stein Larsen og kona Synnøve Lahr er nå fornøyde drivere av Langeby Camping.

Langeby Camping: – Vi kunne ingen ting om å drive camping da vi tok over driften

Sandefjord: Stein Larsen og Kona Synnøve Lahr har de siste fire årene drevet Langeby Camping rett sør for Sandefjord sentrum. Ekteparet forteller om en bratt læringskurve når de først bestemte seg for å bli drivere av den familievennlige campingplassen.


Ønsket mer tid sammen

I sitt tidligere liv har paret en svært travel hverdag bak seg, Stein som selvstendig næringsdrivende i Oljeindustrien og Synnøve som tidligere har drevet butikk.

─Det var et travelt liv da jeg arbeidet som sikkerhetsrådgiver i Olje- og gassnæringen. Så jeg har absolutt mine gjestedøgn på diverse hoteller rundt omkring, men jeg klagde aldri. Det var først og fremst for å få mer tid til hverandre at vi valgte å gå inn som drivere i «campingbransjen.»

─I sommerhalvåret bor vi i en av leilighetene på campingplassen. Vi kommer nærmere gjestene og kan hele tiden være der for de, poengterer Stein.